Υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσαν Καλογήρου και Μουτζούρης

Ακόμα τέσσερις υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο», με επικεφαλής την κα Χριστιάνα Καλογήρου:

Περιφερειακή ενότητα Λέσβου

Γιώργος Κωσταντιδέλλης: Αγρότης. Γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1974. Ζει και εργάζεται στον Μεσότοπο Λέσβου. Είναι ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοτόπου «Μεσότοπος». Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.

Περιφερειακή ενότητα Σάμου

Φλώρα Τζεβρένη: Κατάγεται από το Καρλόβασι Σάμου. Γεννήθηκε το 1979 και είναι πολύτεκνη μητέρα 5 παιδιών. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο γενικό νοσοκομείο Σάμου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεσαίου Καρλοβάσου.

Περιφερειακή ενότητα Ικαρίας

Παναγιώτης Γενούζος: Μαρμαράς. Γεννήθηκε το 1966. Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά ηλεκτρονικών. Ζει και εργάζεται στην Ικαρία. Είναι περιφερειακός σύμβουλος και έπαρχος Ικαρίας. Έχει εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Αγίου Κηρύκου (πρόεδρος). Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.

Μανώλης Μαούνης: Ηλεκτρολόγος. Γεννήθηκε στην Ικαρία το 1980, ζει και εργάζεται στους Φούρνους. Είναι αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο Φούρνων. Είναι πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Φούρνων Κορσεών.

Ανακοίνωση υποψηφίων Λέσβου του συνδυασμού Άλμα Ανάπτυξης

Από τον συνδυασμό Άλμα Ανάπτυξης του κ. Κώστα Μουτζούρη ανακοινώθηκαν τέσσερις νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Λέσβο και συγκεκριμένα οι: Απόστολος Αλατζάς, περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, πρώην δήμαρχος Πέτρας, Παναγιώτης Αμερικάνος, κρεατέμπορος, Αναστασία Αντωνέλλη, αντιδήμαρχος Λέσβου και Παναγιώτης Καραντώνης, πλοιοκτήτης αλιευτικών σκαφών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια