«Τα παιδιά τραγουδούν τη Λιλιπούπολη», στο μουσείο μαστίχας Χίου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου (23/4), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Χορωδία Χίου, οργανώνει τη μουσική παράσταση «Tα παιδιά τραγουδούν τη Λιλιπούπολη», την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 (ώρα 12:00), στο μουσείο μαστίχας Χίου.

Στην παράσταση, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, το παιδικό τμήμα της χορωδίας, με μαέστρο τη Φαίδρα Γιαννέλου και την Κατερίνα Αβραμίδου στο πιάνο, θα ερμηνεύσει επιλεγμένα τραγούδια της «Λιλιπούπολης». Η παράσταση παρουσιάζει τραγούδια της θρυλικής ραδιοφωνικής σειράς «Εδώ Λιλιπούπολη» που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΤ (1976-1980) και μεγάλωσε γενιές και γενιές. Τα τραγούδια της εκπομπής, σε μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Χριστοδούλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή, κυκλοφόρησαν σε ομώνυμο δίσκο το 1980.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΛιλιπούποληΜουσείο Μαστίχας Χίου