Αντιδράσεις στην Αμανή, για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και οικιστικά

Με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, για τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο ΣΧΟΟΑΠ της Δ.Ε. Αμανής, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, σήμερα, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 4 το απόγευμα, στο δημοτικό κτίριο της Βολισσού.

Στο επίκεντρο των αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής, όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έχουν βρεθεί οι οικιστικές ρυθμίσεις στην περιοχή της Βολισσού, κυρίως στην περιοχή του Ροδώνα, καθώς και η χωροθέτηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων σε μια μεγάλη περιοχή, που εκτείνεται από την Πυραμά έως τις Τρύπες, όπου και βρίσκεται ο κύριος όγκος των ελαιόδεντρων των χωριών Πυραμάς, Παρπαριάς και Τρυπών.

Για το ίδιο θέμα, η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης συγκαλεί σύσκεψη, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6 το απόγευμα, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Χίου.

Το κείμενο και τα σχέδια της μελέτης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του δήμου Χίου (www.chioscity.gr) και στην υπηρεσία δόμησης δήμου Χίου, τμήμα πολεοδομικών εφαρμογών (Οινοπίωνος 1).