Διευκρινίσεις του Νοσοκομείου, για τα ραντεβού των εργαστηριακών εξετάσεων

Διευκρινίσεις για τα ήδη κλεισμένα ραντεβού, για τα οποία και μόνο ισχύει κανονικά η λίστα προτεραιότητας, αφού αλλάζει από τις 7 Ιανουαρίου 2015 το σύστημα των ραντεβού για εργαστηριακές εξετάσεις, παρέχονται με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χίου.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου έως 31Μαρτίου 2015:

  • Τα ήδη κλεισμένα ραντεβού ισχύουν και θα εκτελούνται αυστηρά την προγραμματισμένη μέρα. Απαιτείται, όμως, η προσκόμιση του ηλεκτρονικού παραπεμπτικού.
  • Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετείται επιπλέον αριθμός εξεταζομένων κατά προτεραιότητα σε αυτούς που χρήζουν ειδικών εξετάσεων.
  • Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο Νοσοκομείο πάντα με ηλεκτρονικό παραπεμπτικό όπως προαναφέραμε όπου ή θα εξυπηρετούνται την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις είτε θα προσέρχονται τις επόμενες ημέρες εφόσον κλειστεί ραντεβού.

Επίσης, το Νοσοκομείο ενημερώνει ότι οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται από τις 8 έως τις 10 το πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ότι τα ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενα παραπεμπτικά έχουν ισχύ 28 ημερών.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι όσοι έχουν κλεισμένο ραντεβού μετά τον Μάρτιο 2015 και προσέρχονται με ηλεκτρονικό παραπεμπτικό νωρίτερα, τα παραπεμπτικά θα ακυρώνονται και δεν θα γίνονται οι εξετάσεις.