Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου «World Travel Market»

Η ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ο οινολογικός τουρισμός, καθώς και οι υλοποίηση στοχευμένων δράσεων για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία αποτέλεσαν – μεταξύ άλλων – αντικείμενο συζήτησης, στο περίπτερο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου «World Travel Market», το οποίο επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

tourismos perifer 2

Η υπουργός Τουρισμού, η οποία συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά, δεσμεύθηκε, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, για ενεργή στήριξη και προβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μέσω των δράσεων του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Στη σημαντική διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου «World Travel Market» που άνοιξε τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 τις πύλες της, συμμετέχει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με οργανωμένη αποστολή, επικεφαλής της οποίας είναι ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, κ. Νίκος Κατρακάζος. Ήδη, δεκάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, πήραν από το περίπτερο της έκθεσης έντυπο υλικό, καθώς και πληροφορίες για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.