Συμμετέχει κι ο Δήμος στη διάνοιξη των μονοπατιών της Αμανής

Ο δήμος Χίου υποστηρίζει την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας διάνοιξης μονοπατιών με συντονιστή τον Γιώργο Χαλάτση και τους συλλόγους των χωριών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με συστηματικό τρόπο ανοίγουν παλαιά μονοπάτια με σκοπό την δημιουργία δικτύου περιπατητικών διαδρομών στην Ανατολική Αμανή.

Με την προσπάθεια των τοπικών συλλογών και εθελοντών ολοκληρώνεται η δημιουργία του πρώτου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών, το οποίο θα συνδέσει τα χωριά Αφροδίσια, Κουρούνια, Εγρηγόρος, Αγιάσματα, Λεπτόποδα, Κέραμος και Αφροδίσια σε κυκλική διαδρομή.

Για τον σκοπό αυτό, εκ μέρους του δήμου Χίου, το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου θα διαθέσει λεωφορείο 20 θέσεων την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 για τη δωρεάν μεταφορά εθελοντών, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στη διάνοιξη του μονοπατιού Αφροδίσια – Κουρούνια.

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν δωρεάν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22713 50800 με την κα Καπίρη, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί και να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό που χρειάζεται να έχουν μαζί τους.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια