Υψηλή η διατροφική αξία του κρέατος των ενήλικων αιγοπροβάτων

Στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αύξηση του μεριδίου της αγοράς στα ενήλικα αιγοπρόβατα, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός κ. Πάρις Κουκουλόπουλος.

Σε ειδική εκδήλωση, για τη διατροφική αξία του κρέατος των ενήλικων αιγοπροβάτων, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ γεύσεων «Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις», τόνισε ότι αυτή η αξία «είναι υπογεγραμμένη από τους καλύτερους επιστήμονες. Οφείλουμε να θυμηθούμε ξανά την παράδοσή μας που αποτελεί βασικό συστατικό για την υποστήριξη της μεσογειακής διατροφής. Στα ενήλικα αιγοπρόβατα πρέπει να μεγαλώσει το μερίδιο της αγοράς και στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο μέσω των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας».