Χριστουγεννιάτικα δώρα συγκεντρώνει κι εφέτος το Εργατικό Κέντρο Χίου

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά άνεργων συμπολιτών μας συγκεντρώνει το Εργατικό Κέντρο Χίου κι εφέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων και εν όψει των Χριστουγέννων.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα αλλά σε άριστη κατάσταση. Απευθυνόμαστε στα καταστήματα του νησιού μας, καθώς και στους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συνεισφέρουν να στηρίξουν την προσπάθειά μας φέρνοντας όσα παιχνίδια μπορούν στο Εργατικό Κέντρο ως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν δώρο για τα παιδιά τους παρακαλούμε να προσέλθουν στο Εργατικό Κέντρο μέχρι και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 με τα εξής δικαιολογητικά: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού και μικρότερης ηλικίας και όχι παιδιά μεγαλύτερων τάξεων, με ημερομηνία γέννησης ως 31/12/2003.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 22710 23550).