«Χριστούγεννα στην πόλη μου»

Πρεμιέρα με εορταστικό ωράριο είχε χθες η πόλη τα Χίου, με την κίνηση – όμως – τουλάχιστον στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο μειωμένη, παρά το γεγονός ότι βοήθησε ιδιαιτέρως ο καλός καιρός.

Ουσιαστικά από χθες, λοιπόν, έως και τις 6 Ιανουαρίου 2015 ισχύει το εορταστικό ωράριο, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κινηθούν πιο άνετα για να προγραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

orario

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου έχει προγραμματίσει έως το τέλος του έτους σειρά εκδηλώσεων στους σημαντικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τους πολίτες και να τονώσει το ενδιαφέρον τους για αγορές, συνδυασμένες με πολιτιστικές δραστηριότητες, κυρίως για τα παιδιά.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Χίου και την ΟΕΒΕ Χίου για την σημαντική οικονομική και όχι μόνο στήριξη που του παρείχαν για την διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη μου!».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ ekdiloseis