Χωρίς προβλήματα η πρώτη ημέρα, για τα ραντεβού των μικροβιολογικών

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας λειτουργίας του νέου συστήματος κλεισίματος ραντεβού για μικροβιολογικές εξετάσεις και αισιόδοξος για την συνέχεια, εμφανίστηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χίου κ. Γιώργος Επιτροπάκης.

Αν και όπως σημείωσε η κίνηση λόγω των ημερών είναι ελάχιστη, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

«Ο κόσμος έρχεται με τα ηλεκτρονικά παραπεμπτικά και εξυπηρετείται απόλυτα. Μάλιστα, σήμερα ήρθαν και ορισμένοι από χωριά που εξυπηρετήθηκαν αυθημερόν, αφού φροντίζουμε να κρατάμε ορισμένα ραντεβού ειδικά για ανθρώπους που έρχονται από μακριά, ώστε να εξαλείψουμε κάθε ταλαιπωρία που συνεπάγεται μια μετακίνηση πολλών χιλιομέτρων ειδικά για τους ηλικιωμένους», τόνισε.

«Κλειδί» η συνεργασία με τους εργαζόμενους

Παράλληλα, ο κ. Επιτροπάκης εξήρε το επίπεδο συνεργασίας με τους εργαζόμενους στο τμήμα μικροβιολογικών εξετάσεων, τονίζοντας την σημασία του στο τελικό αποτέλεσμα. «Από την στιγμή που υπάρχει ομοψυχία στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του πολίτη, ασφαλώς και θα τον πετύχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μοναδικό σημείο προβληματισμού είναι η στασιμότητα που παρατηρείται σε σχέση με την ικανότητα του ΠΕΔΥ να εξυπηρετήσει μέρος των ασφαλισμένων του, ώστε να διευκολυνθεί συνολικά το Νοσοκομείο. «Αν υπάρξει λύση και σε αυτό τότε η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί πλήρως», υπογράμμισε, θεωρώντας ότι ήδη το Νοσοκομείο έχει επιβαρυνθεί τα μέγιστα από την ανάληψη του συνόλου των εξετάσεων όλων των ταμείων.