
16 λόγοι για να εγγραφεί κάποιος στον Σύλλογο Τριτέκνων Χίου
Τους λόγους για τους οποίος κάποιος πρέπει να εγγραφεί στον Σύλλογο τριτέκνων Χίου, γνωστοποιεί ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων μελών.
- Γιατί κύριο μέλημα του συλλόγου μας είναι η στήριξη τρίτεκνων οικογενειών.
- Γιατί ανήκοντας στην Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος), ο σύλλογός μας παρεμβαίνει σε κάθε θέμα που απασχολεί τις τρίτεκνες οικογένειες.
- Γιατί σκοπός μας είναι να πετύχουμε την εξομοίωση με τους πολύτεκνους (πάγιο αίτημα).
- Γιατί θα καταφέρουμε καλύτερες συνθήκες μοριοδότησης για διορισμό στο δημόσιο.
- Γιατί οι τρίτεκνοι άνδρες και γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι και μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ-τραπεζών ανήκουν σε ειδική κατηγορία στο συνταξιοδοτικό νόμο και μπορούν να πάρουν πρόωρη σύνταξη, ανάλογα πάντα με τι ορίζει ο νόμος.
- Γιατί οι άνεργες μητέρες θα έχουμε επιπλέον μοριοδότηση στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής » του ΕΣΠΑ που αφορά την εγγραφή των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα Κ.Δ.Α.Π.. Επίσης, θα έχουμε επιπλέον μοριοδότηση και έκπτωση στα τροφεία στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς .
- Γιατί θα έχουν τα παιδιά μας επιπλέον μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και για μετεγγραφές και φοιτητικά επιδόματα.
- Γιατί θα έχουν τα στρατεύσιμα παιδιά μας μειωμένη θητεία και μοριοδότηση στις μεταθέσεις όλων των ένστολων.
- Γιατί θα διεκδικήσουμε αύξηση του επιδόματος για κάθε παιδί, έως 23 χρόνων.
- Γιατί θα πετύχουμε μεγαλύτερες μειώσεις στα Δημοτικά Τέλη, σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και ύδρευσης.
- Γιατί θα έχουμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, στην ιματιοθήκη μας, αλλά και στο κοινωνικό μας φροντιστήριο.
- Γιατί με την κάρτα τριτεκνίας έχουμε δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, πανελλήνια.
- Γιατί θα έχουμε έκπτωση στα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτου.
- Γιατί θα έχουμε εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα της Χίου και Πανελλαδικά, σε τοπικά Super Market (Αθηνάδης Α.Ε , Σκλαβενίτης & Χαρά), αλλά και δικαίωμα εισόδου στα Στρατιωτικά Πρατήρια όλης της Ελλάδας.
- Γιατί θα έχουμε έκπτωση σε ακτοπλοϊκές γραμμές, όπως στις Μινωικές, ΑΝΕΚ κ.α., καθώς και σε πολλά Υπεραστικά ΚΤΕΛ (Χίου, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Πάτρας κ.α.).
- Γιατί μαζί θα διεκδικήσουμε καλύτερα τα αιτήματά μας και θα αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια τριτέκνων.