16 λόγοι για να εγγραφεί κάποιος στον Σύλλογο Τριτέκνων Χίου

Τους λόγους για τους οποίος κάποιος πρέπει να εγγραφεί στον Σύλλογο τριτέκνων Χίου, γνωστοποιεί ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων μελών.

 1. Γιατί κύριο μέλημα του συλλόγου μας είναι η στήριξη τρίτεκνων οικογενειών.
 2. Γιατί ανήκοντας στην Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος), ο σύλλογός μας παρεμβαίνει σε κάθε θέμα που απασχολεί τις τρίτεκνες οικογένειες.
 3. Γιατί σκοπός μας είναι να πετύχουμε την εξομοίωση με τους πολύτεκνους (πάγιο αίτημα).
 4. Γιατί θα καταφέρουμε καλύτερες συνθήκες μοριοδότησης για διορισμό στο δημόσιο.
 5. Γιατί οι τρίτεκνοι άνδρες και γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι και μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ-τραπεζών ανήκουν σε ειδική κατηγορία στο συνταξιοδοτικό νόμο και μπορούν να πάρουν πρόωρη σύνταξη, ανάλογα πάντα με τι ορίζει ο νόμος.
 6. Γιατί οι άνεργες μητέρες θα έχουμε επιπλέον μοριοδότηση στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής » του ΕΣΠΑ που αφορά την εγγραφή των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα Κ.Δ.Α.Π.. Επίσης, θα έχουμε επιπλέον μοριοδότηση και έκπτωση στα τροφεία στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς .
 7. Γιατί θα έχουν τα παιδιά μας επιπλέον μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και για μετεγγραφές και φοιτητικά επιδόματα.
 8. Γιατί θα έχουν τα στρατεύσιμα παιδιά μας μειωμένη θητεία και μοριοδότηση στις μεταθέσεις όλων των ένστολων.
 9. Γιατί θα διεκδικήσουμε αύξηση του επιδόματος για κάθε παιδί, έως 23 χρόνων.
 10. Γιατί θα πετύχουμε μεγαλύτερες μειώσεις στα Δημοτικά Τέλη, σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και ύδρευσης.
 11. Γιατί θα έχουμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, στην ιματιοθήκη μας, αλλά και στο κοινωνικό μας φροντιστήριο.
 12. Γιατί με την κάρτα τριτεκνίας έχουμε δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, πανελλήνια.
 13. Γιατί θα έχουμε έκπτωση στα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτου.
 14. Γιατί θα έχουμε εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα της Χίου και Πανελλαδικά, σε τοπικά Super Market (Αθηνάδης Α.Ε , Σκλαβενίτης & Χαρά), αλλά και δικαίωμα εισόδου στα Στρατιωτικά Πρατήρια όλης της Ελλάδας.
 15. Γιατί θα έχουμε έκπτωση σε ακτοπλοϊκές γραμμές, όπως στις Μινωικές, ΑΝΕΚ κ.α., καθώς και σε πολλά Υπεραστικά ΚΤΕΛ (Χίου, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Πάτρας κ.α.).
 16. Γιατί μαζί θα διεκδικήσουμε καλύτερα τα αιτήματά μας και θα αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια τριτέκνων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια