29 Μετάλλια ο ΑΟΠ Καράτε Χίου στο Πανελλήνιο Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών

Με 29 μετάλλια στις αποσκευές τους, εννέα(9) χρυσά, οκτώ (8) ασημένια & δώδεκα(12) χάλκινα, επέστρεψαν από την Αθήνα οι 19 αθλητές του ΑΟΠ Καράτε Χίου( MERMIGOUSIS DOJO), που μαζί με τους προπονητές τους Κων/νο Μερμηγκούση, Ηλία Σταμούλη και Μαρίνα Παλαβίδου, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών , που διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο(11&12 Δεκεμβρίου) στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος».

Οι αθλητές του ΑΟΠ Καράτε Χίου( MERMIGOUSIS DOJO ), ηλικίας από 6 ετών συμμετείχαν σε αγώνες kata & kumite, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , κατόρθωσαν να κερδίσουν 29 μετάλλια αλλά προπάντων κέρδισαν πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν στην μετέπειτα αθλητικής τους πορεία. «Μόνο ικανοποίηση και αγάπη μπορώ να νοιώσω για όλους μου τους αθλητές, ανεξαρτήτως μεταλλίων, που υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω covid, θέλησαν να συμμετάσχουν στους αγώνες, να αγωνιστούν με πάθος και να κερδίσουν όχι μόνο μετάλλια αλλά και εμπειρίες. Γιατί όλα μου τα παιδιά ξέρουν ότι αξία δεν έχει μόνο το χρυσό ή το χάλκινο μετάλλιο αλλά η συμμετοχή, το «ευ αγωνίζεσθαι». Κάθε συμμετοχή, κάθε αγώνας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος μας προσφέρει γνώση, εμπειρία. Μας κάνει δυνατότερους και σοφότερους. Ευχαριστώ θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες μου τον Ηλία Σταμούλη και την Μαρίνα Παλαβίδη για όλη τους τη βοήθεια στην αποστολή αλλά και στις προπονήσεις των παιδιών. Συγχαίρω όλους μου τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και την εξαιρετική αθλητική τους συμπεριφορά εντός και εκτός τατάμι.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μου Γιώργο και Μαρία Κραββαρίτη τόσο για τον καταπληκτικό τους αγώνα όσο και για τη βοήθεια που προσέφεραν στους μικρότερους αθλητες», σημείωσε ο sensei Κων/νος Μερμυγκούσης. Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών(αλφαβητικά) που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελο εγχρώμων και μαύρων ζωνών: 1. Ανδρεαδάκη Άννα Μαρία: Χάλκινο στο kata και Χάλκινο στο kumite 2. Γεωργούλης Δημήτρης -Παναγιώτης: Χρυσό στο kata και χάλκινο στο kumite 3. Ζούντας Αριστοτέλης: Ασημένιο στο kata και Ασημένιο στο kumite 4. Ζούντας Σιδερής: Χρυσό στο kata και Χρυσό στο kumite 5. Θωμά Ελεάννα: Χάλκινο στο kata χάλκινο στο kumite 6. Κανδάνα Αλεξανδρα: Χάλκινο στο kata και Ασημένιο στο kumite 7. Κάργα Ναυσικά : Ασημένιο στο kata και Χάλκινο στο kumite 8. Κεφάλα Μαρία: Χάλκινο στο kata και Ασημένιο στο koumite 9. Κραββαρίτη Μαρία 10. Κραββαρίτης Γιώργος 11. Μερμυγκούση Λεάννα: Χρυσό στο kumite 12. Μιχαλιός Γιάννης: Χάλκινο στο kata και Χρυσό στο kumite 13. Παλαβίδη Μαρίνα: Ασημένιο στο kumite 14. Πάνος Σπύρου : Ασημένιο στο kata και Χρυσό στο kumite 15. Πάνου Μιχαηλία: Χάλκινο στο Kumite 16. Παπαδημητράκης Δημοσθένης: Χρυσό στο kata και Χάλκινο στο kumite 17. Φαφαλιός Ματθαίος: Ασημένιο στο kata και Χρυσό στο kumite 18. Χατζημιχαλάκη Ευαγγελία: Χάλκινο στο kata 19. Χατζημιχαλάκης Σπύρος: Χρυσό στο kata

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια