3η θέση στην Ευρώπη η Χριστίνα Παβίτσου

Την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, κατέκτησε η  Χριστίνα Παβίτσου, αθλήτρια του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ Χίου,  εκπληρώνοντας τις προσπάθειες και τα όνειρα των τελευταίων χρόνων, που την οδήγησαν στην επιτυχία.

Σε ανακοίνωση του το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ, « Ίωνες»,  σημειώνει:

«Η Χριστίνα μας, είναι υποδειγματική αθλήτρια, που παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων χρόνων, κατάφερε να συνεχίσει αδιάκοπα τις προπονήσεις της με υπομονή και σκληρή δουλειά, κερδίζοντας επάξια τη θέση της στην  Εθνική Ομάδα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, όπου συμμετείχε σαν μοναδική γυναίκα  αθλήτρια σε διεθνείς διοργανώσεις.  Με τη δύναμη ψυχής που τη διακρίνει μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε αθλητή, να ταξιδέψει το σωματείο του και τη σημαία της πατρίδας του  εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας ότι με πίστη και επιμονή όλα είναι εφικτά!!!

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον προπονητή της κ. Δημήτρη Ιωαννίδη, που από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε στη Χριστίνα το αθλητικό της ταλέντο, την ανέλαβε και με συνέπεια την οδήγησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο βάθρο της Άρσης Βαρών σε Πάγκο  στην Τυφλίδα της Γεωργίας.

Θερμές ευχαριστίες τέλος και στην GOODYEAR HELLAS, χορηγό της αθλήτριας, που τη στηρίζει οικονομικά και την επιχορηγεί, κάθε φορά οι ανάγκες συμμετοχής της ξεπερνούν τις δυνατότητες του Σωματείου μας.

Χριστίνα μας έκανες περήφανους και σε ευχαριστούμε για τη διάκριση που χάρισες στους ΙΩΝΕΣ, βγαίνοντας μπροστά και αναδεικνύοντας τη σημασία του αθλητισμού για τα άτομα με αναπηρία! Ευχόμαστε να συνεχίσεις να μας εμπνέεις με την ίδια δύναμη ψυχής επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στην ανοδική σου πορεία!»

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια