Σημαντικές εμπειρίες για την ομάδα του ΝΟΧ από τους ιστιοπλοϊκούς του Bodrum

Με σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν από το Bodrum της Τουρκίας οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χίου, οι οποίοι πήραν μέρος στην 4η Bodrum International Optimist Regatta, στα πλαίσια προετοιμασίας τους για το περιφερειακό πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2016.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον κόλπο του Bodrum και οργανώθηκαν από τον τοπικό ναυτικό όμιλο και την τουρκική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου 2016.

Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και πήραν μέρος συνολικά 323 αθλητές και αθλήτριες από 60 ομίλους, 16 χωρών μεταξύ των οποίων Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Βουλγαρία, ΗΠΑ, Ουκρανία, κ.ά.

Από την Ελλάδα εκτός του Ν.Ο. Χίου συμμετείχαν ο Ν. Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ο «Αλκυών» Ν.Ο. Ραφήνας, ο Ι.Ο. Πατρών, ο Ν.Ο. Κω και ο ΣΕΑΝΑΤ Καλλιθέας με συνολικά 21 αθλητές και αθλήτριες.

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του ΝΟΧ:

Κωνσταντίνος Αναδιώτης39η θέση. 

Αδαμάντιος Μπουλής85η θέση. 

Μιχαήλ Μακάς105η θέση. 

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κ. Άλντο Σάλβια και ο έφορος του τμήματος κ. Γιάννης Αναδιώτης.