
“Στην υγεία μας” ο Γενάρης στο Ομήρειο
Αφιερωμένος στην υγεία μας είναι ο Γενάρης στο Ομήρειο. Τα “Ομηρείου Έργα” υποδέχονται τη νέα χρονιά με έναν μήνα αφιερωμένο “στην υγεία μας”.
Στο πλαίσιο αυτής της θεματικής ενότητας, θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο αφιέρωμα στην σκηνοθέτιδα και συγγραφέα Λουκία Ρικάκη, μία σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας, που δυστυχώς έφυγε νωρίς.
Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, στις 20.00, θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ της, “Λόγια της σιωπής” και “Σχέδιο Σωτηρία” και την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, στις 20.00, τα ντοκιμαντέρ “Ο άλλος” και “Όνειρα σε άλλη γλώσσα”.
Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη και το αφιέρωμα γίνεται σε συνεργασία με τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία και την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου.
