
52χρονος συνελήφθη στην Καλλιμασιά για κατοχή χασίς
Πολλαπλασιάζονται σαν τα μανιτάρια οι συλλήψεις για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.Συνελήφθη, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στην Καλλιμασιά της Χίου, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην οικία του 52χρονου, στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους 17,8 γραμμαρίων περίπου.
Μια μέρα νωρίτερα από την ασφάλεια συνελήφθη 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), καθώς και μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.
Προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου.
