
Πρόγραμμα σίτισης για τα αδέσποτα από τον Δήμο Χίου
Πρόγραμμα για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων στο νησί μας ξεκινά ο δήμος Χίου σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο και εθελοντές φιλόζωους του νησιού.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χίου μέσω του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κλιαμενάκη, θα προμηθεύσει τους Φιλοζωικούς Συλλόγους με ξηρά τροφή, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τη διαθέσουν στους εθελοντές που θα συνεπικουρήσουν την όλη προσπάθεια. Συγκεκριμένα, εθελοντές φιλόζωοι και όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Χίου προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας τη σίτιση των αδέσποτων επώνυμα και οργανωμένα. Για το σκοπό αυτό θα τους χορηγείται ειδική βεβαίωση μετακίνησης.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χίου, το μετρό αυτό αρχίζει μεν τούτη τη δύσκολη περίοδο των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού (covid_19), με σταθερή, ωστόσο, την πρόθεση να συνεχιστεί στο εξής υπέρ των αδέσποτων ζώων του νησιού.
