Στην δομή της Λευκωνιάς 4 πρόσφυγες από την πρωινή άφιξη στο Μερσινίδι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:28 Στην δομή καραντίνας στην Λευκωνιά Χίου έχουν μεταφερθεί τέσσερις πρόσφυγες και μετανάστες, από την ομάδα με άγνωστο αριθμό ατόμων, που έφτασαν τις πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, στην περιοχή του Μερσινιδίου.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή επισήμως από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, με την επισήμανση ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων, τόσο από το λιμενικό, όσο και από την αστυνομία.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στον astraparis.gr αναφέρουν ότι οι έρευνες του λιμενικού επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή του Βροντάδου, ενώ η μεταφορά των τεσσάρων στην Λευκωνιά έγινε από το λιμενικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:23

Νέα άφιξη προσφύγων και μεταναστών, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή του Μερσινιδίου, στη Χίο, γεγονός που κινητοποίησε το λιμενικό που έσπευσε στην περιοχή σε αναζήτησή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της έρευνας του λιμενικού, ούτε και ποια είναι προσώρας η τύχη των προσφύγων και μεταναστών.

Οι πρώτες πληροφορίες, χωρίς να κάνουν λόγο για ακριβή αριθμό προσφύγων που έφτασαν στο νησί,   αναφέρουν ότι μετά την άφιξή τους χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες και κρύφτηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας ενδεχομένως τρόπο να φτάσουν στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ