Αμετανόητη η απερχόμενη δημοτική αρχή Χίου, καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου καυτηριάζει με σχόλιό της τον χθεσινό, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, πομπώδη απολογισμό έργων της απερχόμενης δημοτικής αρχής, σημειώνοντας τα ακόλουθα:

Κανένα συμπέρασμα ουσίας δεν έβγαλε η απερχόμενη δημοτική αρχή Χίου, απεναντίας παραμένει αμετανόητη στον τρόπο, ύφος και πολιτικό ήθος, με τα οποία άσκησε τη διοίκησή της.

Εξακολουθεί να «κολυμπά» στα εκατομμύρια έργων που παρέδωσε και που κανένα δεν αποτέλεσε δικό της σχεδιασμό, αλλά και δεν κατάφερε κανένα να ολοκληρώσει, να ανεμίζει τα εκατομμύρια έργων επί χάρτου και όσα αναγράφονται στο ΕΣΠΑ και μεταφέρονται από θητεία σε θητεία δημοτικών αρχών και να παπαγαλίζει τα γνωστά, ότι για την ήττα της φταίει η απλή αναλογική, οι αντιπολιτεύσεις και οι Χιώτες, που δεν αντιλήφθηκαν το έργο της ή… τις απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην αυλή της.

Κι ας είμαστε όλοι μάρτυρες ενός έργου που περιλαμβάνει ξεπαγιασμένους μαθητές, ασυντήρητα σχολεία, δημοτικά τέλη στο “Θεό”, το νερό συνεχίζουμε να το λέμε νεράκι, την αντισεισμική και αντιπυρική προστασία να τη βλέπουμε με το κιάλι, χωριά παρατημένα και πολλά ακόμα που αναδείξαμε στην προεκλογική περίοδο.

Τέλος, οι δηλώσεις της για συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση στη νέα δημοτική αρχή ,που προέρχεται από την ίδια πολιτική μήτρα της Ν.Δ. και του εταίρου της ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένης της στάσης των άλλων παρατάξεων στο δεύτερο γύρο (ΠΑΣΟΚ κ.λπ.), αποδεικνύουν ότι η μόνη μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση και στη νέα θητεία θα είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.