Κοσμοσυρροή στο “Happy Friday” της αγοράς

Γέμισε κόσμο το απόγευμα και ως το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023 η αγορά της Χίου στο πλαίσιο της δράσης “Happy Friday” που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χίου.

Παρότι το επίκεντρο της συγκεκριμένης δράσης δεν ήταν η Απλωταριά αλλά οι οδοί στις οποίες θα υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις στα καταστήματα για το “ανοικτό εμπορικό κέντρο”, η κεντρική αγορά έσφυζε από κόσμο και ζωή.

Οι οδοί Αφών Ράλλη, Βουπάλου, 11ης Νοεμβρίου, Δημογεροντίας, Δαμαλά, Σκαναβή, Γορδάτου, Ε. Αργέντη, Τσελεπή, Τσελεπίδου, Ψυχάρη Σκυλίτση, Αμάντου και Δ. Πρώιου, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα για τη δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου και στα πλαίσια υλοποίησης του έργου πραγματοποιήθηκε αυτή η δράση τονώνοντας την εξωστρέφεια και προβάλλοντας τις συγκεκριμένες οδούς με τις δράσεις που εξελίχθηκαν σε αυτές, την μπάντα κρουστών Brasilionico,  stand με ποτά και άλλα κεράσματα, fecepainting, έκθεση φωτογραφίας  κλ.π.

Το αν στο ταμείο των καταστημάτων μπήκαν παραπάνω εισπράξεις αυτό θα φανεί στον τελικό λογαριασμό, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι άλλη μια πρωτοβουλία πέρα από τα καθιερωμένα στην αγορά της Χίου αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε από τον κόσμο.

αγοράανοικτό κέντρο εμπορίουΑπλωταριά