Το… φάντασμα της αριστεράς κυνηγάει τον Μηταράκη

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΒΗ |

Ζορίστηκε ο επί της Μετανάστευσης και του Ασύλου υπουργός και συνάμα… επικαρπωτής των παράνομων επαναπροωθήσεων και push back κ. Νότης Μηταράκης από την αποκάλυψη του astraparis.gr για τον σικέ διαγωνισμό κατασκευής των υπερδομών σε Χίο, Λέσβο και Έβρο και τις συνακόλουθες αντιδράσεις.

Κι όποτε αισθάνεται ζορισμένος από την αποκρουστική πολιτική του σχεδόν πάντα βλέπει… δάκτυλο της αριστεράς, όπως και σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, που και πάλι έβαλε το πολιτικό του γραφείο να παπαγαλίσει το γνωστό του αφήγημα.

Ο ίδιος, ως γνωστόν, συνεχίζει να διαβιοί λάθρα από την δημοσιότητα, επιλέγοντας να μιλάει στον εαυτό του (σέλφι βίντεο) και αποφεύγει σαν τον διάβολο το λιβάνι, όπου και όταν αντιλαμβάνεται δημοσιογράφους έτοιμους να τον ρωτήσουν για το προσφυγικό και τις παράνομες επαναπροωθήσεις.

Το ότι έχει καταφέρει δε να συσπειρώσει κατά της πολιτικής των υπερδομών όλη την κοινωνία της Χίου, ακόμα και οι παρατρεχάμενοί του κοντοστέκονται, ουδόλως τον απασχολεί, αλλά ούτε και φαίνεται να το βλέπει. Πολιτική μυωπία; Μπα! Μάλλον περί μη ιάσιμου στραβισμού πρόκειται.

Διαβάστε και θαυμάστε στην σημερινή δήλωση του πολιτικού του γραφείου… πρωτοτυπία και επιχειρηματολογία πολιτικού ανδρός. Και προσέξτε, για την ταμπακέρα, δηλαδή τις υπερδομές ούτε κουβέντα:

«Οι παρατάξεις της αριστεράς που “διαμαρτύρονται” για τις δομές, είναι οι ίδιες που στη Βουλή και δημόσια κατηγορούν την κυβέρνηση για την προστασία των συνόρων μας. Τι θέλουν; Να ξαναγίνει η Χίος, τα νησιά μας, κέντρο δεκάδων χιλιάδων διερχόμενων προς την ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή το δράμα του 2015. Αλλά αυτό δεν θα το επιτρέψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία και προστατεύει τα σύνορα μας και αποσυμφόρησε τα νησιά μας. Ό,τι δηλαδή υποσχέθηκε».

ΘόλοςΝότης Μηταράκηςυπερδομές
Comments (0)
Add Comment