Αναφανδόν υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα ο Νότης Μηταράκης

Αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τάσσεται ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο βουλευτής Χίου τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του από την κοινοβουλευτική ομάδα…».

Αναφερόμενος στον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο κ. Μηταράκης τόνισε μεν ότι «έκανε μια εκπληκτική δουλειά στις εκλογές και σίγουρα ως πρόσωπο σηματοδοτεί την ενότητα του κόμματος», πλην – όμως – όχι μόνο κράτησε αποστάσεις για την υποψηφιότητά του, αλλά ουσιαστικά είπε ότι δεν είναι ο κατάλληλος για την συγκεκριμένη θέση.

«Το ερώτημα όμως είναι αν μιλάμε στους νέους ανθρώπους και στις παραγωγικές ηλικίες και στους νέους ανθρώπους. Και απ’ ό,τι φάνηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου, στο δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές δεν μιλάμε σε αυτόν τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χίου.

Σε άλλο δε σημείο, πάλι αναφερόμενος στην παρουσία του κ. Μεϊμαράκη επεσήμανε ότι «χάσαμε όμως με επτά μονάδες διαφορά γιατί δεν ήταν οι εντυπώσεις στη Βουλή που έκριναν το αποτέλεσμα αλλά η κοινωνία και οι πραγματικές της ανάγκες».