Ανάσα το άνοιγμα της αγοράς, διαμηνύει ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου

Το άνοιγμα της αγοράς είναι ελπιδοφόρο για τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου που με ανακοίνωση του, αφού τονίζει ότι τα καταστήματα θα πάρουν μια μικρή ανάσα, καλεί τα μέλη του και όλους τους επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα και να προστατεύσουν την υγεία τη δική τους, των υπαλλήλων και των πελατών τους.

“Από σήμερα, μετά από αυστηρό lockdown οι επιχειρήσεις θα πάρουν μια μικρή ανάσα ανεβάζοντας τα ρολά των καταστημάτων τους εξυπηρετώντας το κοινό. Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει μια αχτίδα φωτός στην δύσκολη κατάσταση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο μικρός και μικρομεσαίος επαγγελματίας.

Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου καλεί τους συναδέλφους επαγγελματίες να είναι τυπικοί στην τήρηση των μέτρων προστασίας καθώς και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Προτεραιότητα των επαγγελματιών και εμπόρων θα πρέπει να αποτελεί η υγεία του καταναλωτικού κοινού, των εργαζομένων αλλά και των ίδιων.

Στόχος όλων μας είναι ο περιορισμός εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και η ανάταση της αγοράς”, αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια