Αναβολή για τα πασσαλάκια, απερρίφθη το αίτημα για προσωρινή

Αναβλήθηκε η ορισθείσα για το πρωί της Τρίτης, 13 Φεβρουαρίου 2018, συζήτηση στο ειρηνοδικείο Χίου της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που είχε καταθέσει κατά του Δημοσίου ο εμφανιζόμενος ως ιδιοκτήτης που συνορεύει με την επίμαχη λωρίδα – δρόμος στην ΒΙΑΛ.

Την αναβολή ζήτησαν τόσο η δικηγόρος του Δημοσίου, όσο και η δικηγόρος του δήμου Χίου, η τελευταία προκειμένου να ληφθεί από την οικονομική επιτροπή απόφαση για να παραστεί στην συζήτηση της αίτησης και ο δήμος Χίου, ο οποίος έχει προσεπικληθεί από το Δημόσιο.

Η ειρηνοδίκης όρισε νέα ημερομηνία συζήτησης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ενώ απέρριψε το αίτημα που εκ νέου υπέβαλε η δικηγόρος του αιτούντος για την έκδοση προσωρινής διαταγής.

Μετά την εξέλιξη αυτή εξακολουθεί να παραμένει ανοικτή και ανεμπόδιστη, τουλάχιστον στην μία πλευρά της η επίμαχη λωρίδα – δρόμος, αν και όπως φάνηκε από τις τελευταίες εξελίξεις το Δημόσιο έχει οργανώσει εναλλακτική διαδρομή για την μεταφορά των οικίσκων από το στρατόπεδο Αργέντη στο hot spot της ΒΙΑΛ. Το αν θα γίνει και πότε η μεταφορά εξαρτάται και από την αναμενόμενη απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Χίου επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του δήμου Χίου.

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com