Ανήλικη έφυγε από τη Χίο για να ακολουθήσει τον φίλο της στα Φάρσαλα

Στα Φάρσαλα έφτασε μια ανήλικη που έφυγε την περασμένη Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 από τη Χίο για να συναντήσει τον 19χρονο φίλο της, περιστατικό που στην εξέλιξή του είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 19χρονος και ο πατέρας του για αρπαγή ανηλίκου, ενώ και η ανήλικη βρέθηκε στο τμήμα Φαρσάλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του astraparis.gr από αστυνομικές πηγές της Λάρισας, σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου 2023, έγινε γνωστό ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Nεώτερες πληροφορίες του astraparis.gr αναφέρουν ότι η ανήλικη είναι 17 ετών, ενώ στη Χίο την υπόθεση χειρίσθηκε το αστυνομικό τμήμα Μαστιχοχωρίων. Έγινε, επίσης, γνωστό ότι ο 19χρονος είχε εργαστεί στο παρελθόν ως εργάτης γης στην περιοχή αυτή.

Αναλυτικά, για την υπόθεση αυτή, το onlarissa.gr αναφέρει σε δημοσίευμά του τα ακόλουθα:

Μία οικογενειακή αψιμαχία αλλά και ο «αγαπημένος» της που βρισκόταν μακριά της, οδήγησαν μία ανήλικη κοπέλα από την Χίο να εγκαταλείψει οικειοθελώς – κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr – το σπίτι της, για να βρεθεί μερικές ώρες αργότερα στα Φάρσαλα!

Το συμβάν ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης, όταν η ανήλικη έφυγε από το νησί με πλοίο της γραμμής. Έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου την περίμεναν ο 19χρονος σύντροφός της και ο πατέρας του.

Όλοι μαζί μεταφέρθηκαν τα Φάρσαλα, όπου και ο 19χρονος διαμένει και εργάζεται ως εργάτης γης.

Η οικογένεια της ανήλικης ειδοποίησε τις αρχές και με συντονισμένη επιχείρηση του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων συνελήφθησαν με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου πατέρας και γιος, ενώ και η ανήλικη οδηγήθηκε στο τμήμα.

Για την υπόθεση υπάρχει σε εξέλιξη επικοινωνία της εισαγγελίας Χίου με την εισαγγελία Λάρισας.