Αντιπολεμική εκδήλωση από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου

Αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική εκδήλωση οργανώνει την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, στην πλατεία Βουνακίου, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο επισημαίνει ότι «δεν έχει μείνει, πλέον, καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπλέκει τη χώρα όλα και πιο βαθιά σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, συμμετέχει ενεργά σε 13 νατοϊκές επεμβάσεις από τα Βαλκάνια ως το κέρας της Αφρικής, σχεδιάζει την επέκταση των νατοϊκών βάσεων στη χώρα, πρώτα και κύρια της Σούδας. Το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε, πολύ καθαρά, πως δεν είναι παράγοντας σταθερότητας, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο, πως με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, πολλαπλασιάστηκαν οι προκλήσεις της τούρκικης αστικής τάξης, με αύξηση του κινδύνου για θερμό επεισόδιο. Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα και δικαιώματα, είναι η δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών».

Το Σωματείο καλεί με την ανακοίνωσή του όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς του νησιού να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να ληφθούν αποφάσεις συμμετοχής στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ.οργανώνει ανοικτή συνεδρίαση, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Χίου, με θέμα την ενημέρωση των μελών του Σωματείου μας για την εκδήλωση.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια