Άτυπη ομάδα των «4» θέλει ο Μηταράκης, επιφυλακτικός δηλώνει ο Μιχαηλίδης

Δεν το κατάφερε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, το επαναφέρει τώρα που είναι όχι απλά στην συμπολίτευση, αλλά και στην κυβέρνηση, ο βουλευτής Χίου και υφυπουργός Εργασίας κ. Νότης Μηταράκης, να συσταθεί δηλαδή μια άτυπη ομάδα εργασίας με την συμμετοχή των βουλευτών Χίου, του αντιπεριφερειάρχη Χίου και του δημάρχου.

Στόχος, όπως ο ίδιος περιγράφει το αντικείμενο εργασίας αυτής της ομάδας, είναι ο καλύτερος συντονισμός των ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς επίλυση των θεμάτων που αφορούν τη Χίο.

Αφού υπενθυμίζει ότι η σύσταση μιας τέτοιας ομάδας αποτελεί πάγιο αίτημά του από το 2015, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε το έκανε δεκτό, επαναφέρει την πρότασή του και με επιστολή του καλεί εκ νέου τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο και τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη να προχωρήσουν στην σύσταση της άτυπης ομάδας εργασίας.

Προτείνει δε η πρώτη συνάντηση της ομάδας των «4» να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11.30 π.μ., στα γραφεία της περιφερειακής ενότητας Χίου.

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, απαντώντας σε σχετική με τις προθέσεις του ερώτηση του astraparis.gr, τόνισε ότι θα συμμετάσχει στην αναφερόμενη πρώτη συνάντηση και αναμένει συγκεκριμένη ατζέντα ζητημάτων επί των οποίων θα γίνει η συζήτηση.

Προσέθεσε δε ότι είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός, καθότι – όπως τόνισε – ο κ. Μηταράκης μας έχει συνηθίσει για επικοινωνιακές τακτικές.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια