Δεν πρόλαβαν να ροκανίσουν την λεία από διάρρηξη στα Καρδάμυλα

Δεν πρόλαβαν να ροκανίσουν την λεία του, εν συνόλω εκτιμώμενης αξίας περίπου 80.000 ευρώ, οι εξ Αθηνών αφιχθέντες στη Χίο Έλληνες διαρρήκτες, που άδειασαν το σπίτι 66χρονης στα Καρδάμυλα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, 12 Φεβρουαρίου 2016, όταν οι τρεις διαρρήκτες, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και αφήρεσαν 28.000 ευρώ, 8.000 δολλάρια και χρυσαφικά, εκτιμώμενης αξίας πλέον των 40.000 ευρώ.

Η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους διήρκεσε λίγο περισσότερο από 24 ώρες και οι τρεις δράστες συνελήφθησαν, βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο και καταζητούνται και από τις αστυνομικές αρχές της πρωτεύουσας για διακεκριμένες κλοπές.