Διαδικτυακή εφέτος η συνάντηση των ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου

Ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 η διαδικτυακή συνάντηση των ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου.

Στην συνάντηση συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο, καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο.

Η Θεατρική Ομάδα Χίου θα παρουσιάσει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 21:00 την παράσταση διάρκειας 12 λεπτών “Γνωριμία με τον Χάρολντ” 3 μονόπρακτα του νομπελίστα Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Ντέπης Στουπάκη.

Η διαδικτυακή συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα διάρκειας 11 ημερών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνάντησης θα γίνουν δύο θεατρικά σεμινάρια, συζητήσεις και θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δραστηριότητες των ερασιτεχνών του Αιγαίου.

Η διαδικτυακή συνάντηση χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα  diadiktiaki-aegeantheatre.gr.”

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια