Διαγωνισμός δημιουργίας πανό για την Πρωτομαγιά

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής παράδωσε σκυτάλη στον διαγωνισμό πανό με θέμα την Πρωτομαγιά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου.

Ο διαγωνισμός δημιουργίας πανό θα γίνει μεταξύ  των Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων Σχολείων καθώς και Συλλόγων σε ομαδικό επίπεδο(τάξης, σχολείου, τμήματος, συλλόγου)  με θέμα: « ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ».

Το υλικό κατασκευής που θα χρησιμοποιηθεί για το πανό είναι η λινάτσα η οποία θα χορηγηθεί στις ενδιαφερόμενες ομάδες από το Εργατικό Κέντρο σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Τα υλικά δημιουργίας είναι ελεύθερης επιλογής.

Τα έργα  θα πρέπει να παραδοθούν στην Γραμματεία του Ε.Κ.Χ. μέχρι την Τετάρτη 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 για να εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης της Πρωτομαγιάς. Τα πανό θα χωριστούν ανά ηλικιακή ομάδα, θα αξιολογηθούν και θα βραβευθούν. Στην κάθε ομάδα που θα διακριθεί θα δοθεί έπαινος & δώρο. Σ’ όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα δοθεί  αναμνηστικό  δίπλωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες να απευθύνονται στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Χίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα – Παρασκευή 08.00-14.00 Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 18.00-19.30.

Τηλ:2271023550 email: ekechios@otenet.gr