Διανομή ειδών σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ από το κοινωνικό παντοπωλείο

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής του επισιτιστικού προγράμματος-Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων/(ΤΕΒΑ) που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοιν. Αλληλεγγύης και τοπικά συντονίζει ο Δήμος Χίου, θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες, από τον Δήμο Χίου, ε

Είδη διατροφής, καθώς και είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής αποκλειστικά για τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ θα διανεμηθούν τις προσεχείς ημέρες από τον δήμο Χίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Χίου (περιφερειακός δρόμος πόλης, περιοχή «Καστρομηνάς») για την παραλαβή τους, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 11/6/18, Τετάρτη 13/6/18 και Παρασκευή 15/6/18 και ώρα 09:00–14.00.

Τρίτη 12/6/18 και Πέμπτη 14/6/18 και ώρες 09:00-14:00 & 17:00- 20:00.

Τα προς διάθεση είδη είναι τα εξής: Ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, σάλτσα πελτές, φακές, φασόλια, καθαριστικό γενικής χρήσεως, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, γάλα παιδικό εβαπορέ, βρεφικό γάλα σκόνη, κρέμες δημητριακών, κρέμες ριζάλευρο, μωρομάντηλα, πάνες.

Ειδικά για την κατηγορία των αστέγων, επιπλέον όλων των ανωτέρω, θα διατεθούν και οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες και σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα και το έντυπο ένταξής τους στο πρόγραμμα ΚΕΑ (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης), όπου πρέπει να έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Χίου, στο τηλ. 22710 43643.