Δυό – δυό τα ΑΤΜ των τραπεζών, τώρα, στην Βολισσό;

Την τοποθέτηση αυτόματου μηχανήματος ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) στην Βολισσό ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, με επιστολή του προς την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κα Λούκα Κατσέλη.

Ο κ. Κάρμαντζης επισημαίνει «το πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής της Αμανής της βορειοδυτικής Χίου, η οποία δεν εξυπηρετείται από ΑΤΜ. Με δεδομένη τη χιλιομετρική απόσταση από την πόλη της Χίου οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της θερινής κυρίως περιόδου δεν εξυπηρετούνται».

Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή στην Βολισσό και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ λειτουργεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο – από τον Δεκέμβριο του 2014 –  ΑΤΜ της Eurobank.

Σε επικοινωνία μας με την διευθύντρια της Eurobank στη Χίο κα Απόδιακου μας διαβεβαίωσε ότι το ΑΤΜ λειτουργεί κανονικά και θα συνεχίσει να λειτουργεί και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να αφαιρεθεί.

Διευκρινίζει δε ότι μόνον αν κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Βολισσό πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα εξετασθεί εκ νέου το θέμα. Προς το παρόν, καταλήγει, δεν υπάρχει θέμα με το ΑΤΜ της Βολισσού.