Δυό δυό στήνει τις καινούριες ιστοσελίδες ο δήμος Χίου

Στον δήμο Χίου φαίνεται ότι δια πάσαν δραστηριότητα έχουν βρει ως λύση το στήσιμο μιας νέας ιστοσελίδας, μέσω της οποίας θα προβάλλεται το έργο και οι δράσεις σε επιμέρους τομείς.

Ήδη, μετά και την ανάρτηση στην Διαύγεια σήμερα – Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 – απόφασης ανάληψης οικονομικής υποχρέωσης, φτάνουν στις δύο οι νέες ιστοσελίδες. Η πρώτη ήταν πριν μερικές ημέρες και αφορά τα ζώα συντροφιάς, ενώ η τελευταία – από 7 Ιουνίου 2024 – τον πολιτισμό.

Έτσι, ο δήμος Χίου εκτός από την γενική ιστοσελίδα του, στην οποία καταχωρούνται όλες οι αποφάσεις και δράσεις του, αποκτά δύο ακόμη – προσώρας – οι οποίες στο μέλλον μπορεί και να αυξηθούν για άλλους τομείς δραστηριοτήτων π.χ. αθλητισμός, κοινωνική πρόνοια, καθαριότητα, τεχνικές υπηρεσίες, τουρισμός, παιδεία, Βόρεια Χίος, Νότια Χίος κ.ο.κ., ώστε ο κάθε αντιδήμαρχος να έχει την δική του ιστοσελίδα!

Η απόφαση αυτή που υπογράφει ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Παντελής Καμπούρης, όπως και η ανάλογη προηγούμενη του δημάρχου κ. Γιάννη Μαλαφή, δείχνει ότι… λεφτά υπάρχουν, για αρχή και στήσιμο κάθε ιστοσελίδας 1638 ευρώ αυτή του πολιτισμού. Και φυσικά και για τα έξοδα φιλοξενίας, παρακολούθησης, συντήρησης κ.λπ., που θα την συνοδεύουν δια παντός.

Το να ενταχθούν οι επιμέρους αυτές δραστηριότητες στην κεντρική ιστοσελίδα του δήμου Χίου φαίνεται ότι δεν… αποδίδει.