Δυο μήνες χωρίς Φυσικό το Γυμνάσιο Κάμπου

Πάνω από δυο μήνες τώρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Φυσικού του σχολείου, το Γυμνάσιο Κάμπου “ορφάνεψε” από φυσικό και μάθημα γίνεται όλο αυτό το διάστημα χάρη στην προσφορά των Φυσικών, Μενέλαου Μικέδη και Θέμη Σαλασίδη.

Παρότι ζητήθηκε άμεσα διορισμός και ορίστηκε ένας εκπαιδευτικός, αυτός αρνήθηκε τη θέση με αποτέλεσμα να είμαστε και πάλι στο μηδέν και να αναζητείται για το σχολείο του Κάμπου ένας καθηγητής Φυσικής.

Μαθητές και γονείς είναι προβληματισμένοι με αυτή την κατάσταση, κι ανησυχούν για τις επιπτώσεις που θα έχει  στην απόδοση των παιδιών, πολύ δε περισσότερο για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου που στο Λύκειο θέλουν να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Από την πλευρά της η διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ευτυχία Βλυσίδου υποστηρίζει πως γι αυτό το διάστημα και μέχρι να βρεθεί καθηγητής που θα αποδεχτεί τη θέση, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με δυο Φυσικούς από άλλα σχολεία που καλύπτουν τις ώρες τους κάνοντας το συγκεκριμένο μάθημα στο Γυμνάσιο Κάμπου κι έτσι οι μαθητές δεν χάνουν καμιά διδακτική ώρα, ενώ ευελπιστεί πως σύντομα θα βρεθεί ένας καθηγητής για να καλύψει το κενό και να επανέλθει μια κανονικότητα για το μάθημα της Φυσική στο σχολείο του Κάμπου.

 

.