Είχε κρύψει την κοκαΐνη σε κρέμα σώματος – Δύο συλλήψεις στη Χίο

Στην σύλληψη δύο ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν τις τελευταίες δύο ημέρες οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020, συνελήφθησαν ένας Έλληνας ηλικίας 54 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 32 ετών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 54χρονος την πρωτοχρονιά και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 28,8 γραμμαρίων, κρυμμένη σε πλαστική συσκευασία που περιείχε κρέμα σώματος.

Κατά την διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 32χρονου, ως τελικού παραλήπτη της παραπάνω ποσότητας των ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε χθες Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 και συνελήφθη.

Η ποσότητα της κοκαΐνης, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας προοριζόταν για περαιτέρω διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής, καθώς και κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια