Εκλογές στον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. και αντιπροσώπων στην περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ. Βορείου Αιγαίου (ΠΟΑμεΑΒΑ), καθώς και στην εθνική συνομοσπονδία ΑμεΑ (ΕΣΑμεΑ.), πραγματοποιεί ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ.

Η ημερομηνία σύγκλησης της Γ.Σ. ορίστηκε για τις 9 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς νέα πρόσκληση 15 ημέρες μετά δηλαδή στις 23 Μαρτίου 2018, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων μελών. Για να μπορεί κάθε μέλος να λάβει μέρος στη γενική συνέλευση και τις εκλογές θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γ.Σ.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο ή την ελεγκτική επιτροπή, μπορούν να προμηθευτούν τη δήλωση από το γραφείο του ΠΣΑμεΑ και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. είναι:

Α. Λογοδοσία Δ.Σ. έτους 2017 -Απολογισμός οικονομικού έτους 2017
Β. Υποβολή έκθεσης ελέγχου ελεγκτικής επιτροπής έτους 2017
Γ. Υποβολή και έγκριση προϋπολογισμού 2018
Δ. Ενημερώσεις για θέματα αναπηρίας και υγείας
Ε. Εκλογές για την ανάδειξη οργάνων του Σωματείου.

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com