Έκπληξη και λύπη δηλώνει ο Κώστας Χλωμούδης για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη

Την έκπληξη και την λύπη του για τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, «που αναφέρθηκε προσωπικά στον Κώστα Τριαντάφυλλο, λέγοντας ότι “παρουσιάζεται ως άφθαρτος πολιτικός”», εκφράζει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κώστας Χλωμούδης.

Απευθυνόμενος προσωπικά στον κ. Μιχαηλίδη, ο κ. Χλωμούδης στην δήλωσή του αναφέρει «αγαπητέ Ανδρέα, όσες πολιτικές διαφωνίες και αν έχουμε δεν μπορεί να επιτρέπεται, για το ήθος της αριστεράς που θέλετε να εκπροσωπήσετε, η προσωποποίηση των αντιθέσεων και μάλιστα με υπονοούμενα ηθικής τάξεως περί του «άφθαρτου» ή μη του χαρακτήρα του πολιτικού αντιπάλου, που δεν είναι εχθρός…

Ο Ανδρέας γνωρίζει ότι στις 21 του μηνός στο νησί μας θα ζει και ο Κώστας και ο Ανδρέας. Όποιος και να εκλεγεί βουλευτής, θα πρέπει να συνεργαστεί για το καλό του νησιού μας. Ας σταματήσουμε να δηλητηριάζουμε με αιχμές προσωπικής σπίλωσης το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Η χώρα και το νησί μας έχει ανάγκη την ενότητα όλων των δημιουργικών και υπεύθυνων δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών μας. Στην κατεύθυνση αυτή εργάζεται ο Κώστας Τριαντάφυλλος, του οποίου το ήθος δεν επιτρέπει να μπει στο επίπεδο αυτής της χαμηλής προσωπικής αντιπαράθεσης», καταλήγει ο κ. Χλωμούδης.