Ένα «εργάκι», μια ανακοίνωση, τρεις αλληλοευχαριστίες

Σε κλάδεμα επικίνδυνων για την οδική ασφάλεια και τους πεζούς δέντρων, φωταγώγηση του «Στυλιανού» καθώς και του παλιού γηπέδου μπάσκετ, του γεφυριού, αλλά και της παιδικής χαράς στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, στο παραλιακό μέτωπο του Βροντάδου και στο Πετροκάραβο, προχώρησε ο Δήμος Χίου.

Για τις εργασίες αυτές χρειάστηκε η έκδοση ανακοίνωσης από τον δήμο στην οποία τρεις αντιδήμαρχοι αλληλοευχαριστιούνται μεταξύ τους. Και μη χειρότερα…

Η ανακοίνωση:

Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, ξεκινήσαμε εργασίες βελτίωσης και εξωραϊσμού που θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.

Οι προαναφερθείσες εργασίες έλαβαν χώρα στο παραλιακό μέτωπο Βροντάδου, στη θέση Πετροκάραβο.

Αυτές αφορούν σε κλάδεμα επικίνδυνων για την οδική ασφάλεια και τους πεζούς δέντρων, φωταγώγηση του «Στυλιανού» καθώς και του παλιού γηπέδου μπάσκετ,

του γεφυριού, αλλά και της παιδικής χαράς στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, χάρη και στις υποστηρικτικές ενέργειες του Αντιδημάρχου κ. Μανδάλα και της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού.

Επιπροσθέτως,  ο Αντιδήμαρχος κ. Ντομάτας ευχαριστεί τον συνάδελφό του κ. Κλιαμενάκη και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Χίου για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια στο έργο του.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια