Έπεσε πολλή δουλειά στον ΑΟΤΑ Χίου και ψάχνει να προσλάβει γενικό διευθυντή

Οι προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του δήμου Χίου και της αναπτυξιακής εταιρείας του νομού Χίου της Τριήρης Α.Ε. διαδέχονται η μία την άλλη, δηλαδή επί της ουσίας το έργο του δήμου μεταφέρεται στην εταιρεία, με ό,τι αυτό θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται, με αποτέλεσμα να θεωρείται αναγκαία η πρόσληψη γενικού/ής διευθυντή/ντριας.

Η απόφαση έχει ληφθεί από το Δ.Σ. της εταιρείας πάνω από έναν μήνα τώρα, αλλά μόλις χθες Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 αναρτήθηκε στην διαύγεια, ενώ σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να τρέχει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκ μέρους των ενδιαφερομένων.

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα για πέντε έτη, όση είναι και η θητεία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, στην οποία μετέχουν – βεβαίως – και οι δήμοι Οινουσσών και Ψαρών.

Μεταξύ των προσόντων που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση είναι πτυχίο ανώτατου πανεπιστημιακού ιδρύματος /ΑΕΙ ή τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος / ΤΕΙ (τώρα πώς εξισώνονται αυτά τα πτυχία, τα οποία προφανώς και δεν είναι ισότιμα, μόνον το Δ.Σ. το γνωρίζει), καθώς και μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών!

Πάντως, η απόφαση ένας υποψήφιος με πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό τίτλο να μπει στην διαδικασία ανταγωνισμού με έναν πτυχιούχο ΤΕΙ, επίσης με μεταπτυχιακό, αποτελεί καινοφανή μέθοδο επιλογής προσωπικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και ώρα 15:00 αίτηση ενδιαφέροντος (με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην διεύθυνση info@triremesa.gr).

Ακολουθεί η προκήρυξη της θέσης

aota_dieuthintis