Επιστολή Μπουγδάνου στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών για τα ΕΛΤΑ Καρδαμύλων

Τη συνέχιση και διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των ΕΛΤΑ Καρδαμύλων ζητά με επιστολή του στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών ο αντιπεριφρειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος.

Επισημαίνοντας ότι με μία υπάλληλο που απομένει στα ΕΛΤΑ Καρδαμύλων θα είναι δύκσολη η εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου δημοτικού διαμερίσματος και ολόκληρης της γύρω περιοχής ο κ. Μπουγδάνος σημειώνει:

“Πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα δυσπρόσιτη, υπάρχει μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν, ή δεν έχουν γνώση και πρόσβαση σε ΑΤΜ.  Η αδυναμία ουσιαστικά διανομής και προσφοράς ταχυδρομικών υπηρεσιών θα είναι πλήγμα και θα συμβάλει στην ερήμωση των χωριών της Β.Α. Χίου.

κ. Υπουργέ

Καθημερινά δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για τη διατήρηση του πληθυσμού στα χωριά του ακριτικού μας νησιού. Η υποβάθμιση υπηρεσιών λειτουργεί αρνητικά και υπονομεύει αυτόν των αγώνα. Παρακαλώ θερμά για το ενδιαφέρον και την παρέμβασή σας ώστε το Γραφείο ΕΛ.ΤΑ. Καρδαμύλων να συνεχίσει να λειτουργεί με τους όρους που λειτουργεί έως σήμερα και να διασφαλιστεί η συνέχιση των παρεχόμενων υπηρεσιών”.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια