Επτά υποτροφίες στον όμιλο «ΞΥΝΗ», ανακοίνωσε η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Επτά υποτροφίες σε νέες και νέους από το Βόρειο Αιγαίο στον εκπαιδευτικό όμιλο «ΞΥΝΗ» ανακοίνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Λήμνος, Σάμος, Ικαρία, Αγ. Ευστράτιος) παρέχεται:

Μία πλήρης – διετής – υποτροφία στο Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι.

Μία πλήρης – τριετής – υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων.

Πέντε πλήρεις – ετήσιες – υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1 ),  επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 9 Οκτωβρίου 2015 στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ( Ανδρομέδας 15, Μυτιλήνη, ισόγειο κτιρίου).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί κατάλογος αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και των επιλαχουσών. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για την τύχη του αιτήματός τους.

Η έντυπη αίτηση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων χορηγούνται από τα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Ανδρομέδας 15, Μυτιλήνη, τηλ. επικοινωνίας: 2251353921) και υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου www.pvaigaiou.gov.gr.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια