Έργα διαγράμμισης την Παρασκευή

Eργασίες διαγραμμίσεων στην οδό Μιχάλων, Ιωάννη Πατέρα και Παρθενίου θα πραγματοποιήσει ο δήμος Χίου στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 από τις 7:00 εως τις 15:00.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτών των διαγραμμίσεων, θα πραγματοποιηθεί ΣΤΕΝΩΣΗ ΛΩΡΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην οδό Μιχάλων από την συμβολή της με την οδό Χρήστου Μάντικα έως την συμβολή της με την οδό Μουσείου. Στην οδό Πατέρα Διαμαντή Ιωάννη από την συμβολή της με την οδό Συνταγματάρχη Καναβουτσή έως την συμβολή της με την πάροδο Ιωάννη Πατέρα. Στην οδό Παρθενίου από την συμβολή της με την οδό Γλύπτη έως την συμβολή της με την οδό Δαμιανού Ζανάρα.

Τα οχήματα και μηχανάκια, θα πρέπει να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και κυρίως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης και να μειώσουν την ταχύτητά τους.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια