Έτσι θα ψηφίσουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι

Τη διαδικασία πραγματοποίησης των εκλογών στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Χίου, γνωστοποιεί η Εφορευτική επιτροπή.

 οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω μέρες:
  •  15 Ιούλη 2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου και τις ώρες 13:00- 21:00
  • 16 Ιούλη 2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου και τις ώρες 13:00- 21:00
  • 17 Ιούλη 2021 στο Κοινοτικό Γραφείο της Λαγκάδας και τις ώρες 18:00- 21:00
  • 19 Ιούλη 2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου και τις ώρες 13:00- 21:00
Δικαίωμα ψήφου έχουν εκείνοι που θα είναι ταμειακά εντάξει καταβάλλοντας το ποσό των 5€ για την τριετή συνδρομή του Σωματείου και θα μπορούν να το κανουν επί τόπου. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. 
“Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το Σωματείου μας και να παρευρεθούν στις αρχαιρεσίες, ενισχύοντας την προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια να ενημερώνουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε με γνώμονα τις ανάγκες των εργαζομένων και με σκοπό την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.
Η μάχη των εκλογών αυτού του Σωματείου με αυτά τα χαρακτηριστικά, η μαζική προσέλευση των συναδέλφων, θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς, αφεντικά και συμβιβασμένους συνδικαλιστές, που το πολεμάνε όλα αυτά τα χρόνια.
Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας: υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους χώρους του Εργατικού Κέντρου, αποστάσεις, αντισηπτικά, συχνή απολύμανση των αντικειμένων που θα χρησιμοποιούνται κτ.λ”, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Εφορευτική Επιτροπή.
.
 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια