Για το… μαρούλι κουβέντα από Κάρμαντζη, μόνον χάρτινοι ήρωες και μεσσίες στην ΕΠΣ Χίου

Με μιά αόριστη και γενικόλογη (και καθυστερημένη) ανακοίνωση επιχειρεί η Σύμπραξη Δημιουργίας να πετάξει στην… εξέδρα τις σοβαρότατες και με ονοματεπώνυμο καταγγελίες, για τα δρώμενα και το παρασκήνιο εν όψει των εκλογών στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, που διατύπωσε ο αποχωρήσας από την κούρσα των εκλογών κ. Στέλιος Βασιλάκης.

Η παράταξη του δημάρχου χαρακτηρίζει απίστευτα σενάρια τις σαφέστατες καταγγελίες και χάρτινους ήρως και μεσσίες εκείνους που τις διατύπωσαν, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει παράξει πρωτόγνωρο έργο στον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών εγκαταστάσεων. Κι όπως πάντα όλα είναι ύβρεις που δεν τους αγγίζουν, ούτε και τους ενδιαφέρουν, πλην – όμως – μπαίνουν στην διαδικασία να απαντήσουν χωρίς να δίνουν απαντήσεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, που εξέδωσε η Σύμπραξη Δημιουργίας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, 21 Ιουνίου 2021:

«Ένα ακόμη επεισόδιο από τη γνωστή σειρά του θεάτρου παραλογισμού ζούμε αυτές τις μέρες. Το αστείο λάσπης αυτήν τη φορά είχε να κάνει με τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου για τις οποίες διατυπώθηκαν απίστευτα σενάρια από χάρτινους ήρωες και μεσσίες με πύρινες ρομφαίες φανταστικής κάθαρσης από δήθεν δράκους που τους εμποδίζουν να ανέβουν στο καλάμι τους.

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή ασχολούνται με τη σοβαρότατη αποστολή της επίλυσης των προβλημάτων του τόπου μας.

Οι προσπάθειες είναι ήδη καταγεγραμμένες, με πρωτόγνωρο το έργο αλλά και αξιοσημείωτες τις παρεμβάσεις που αφορούν τον τομέα του αθλητισμού συλλήβδην και των αθλητικών εγκαταστάσεων ειδικότερα.

Όλα τα υπόλοιπα αρρωστημένα σενάρια και τις ύβρεις τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου, διότι ούτε μας αγγίζουν, ούτε μας ενδιαφέρουν».