Γνωριμία με τα λημέρια του Πέτικα με τον Γιάννη Μακριδάκη στις 25 Μαρτίου

Πρόσκληση για μια ήπια περιπατητική διαδρομή, στην περιοχή του «Ανάμιση ντενεκέ», την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, απευθύνει ο συγγραφέας κ. Γιάννης Μακριδάκης σε όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα των παρελάσεων.

Στόχος η γνωριμία με τα λημέρια του Γιώργη Πέτικα, να δουν οι περιπατητές έστω από χαμηλά και ξέμακρα, λόγω των απόκρημνων βραχών που δυσκολεύουν την προσέγγιση, την σπηλιά που τον φιλοξένησε καθ΄ όλη την διάρκεια της ζωής του ως φυγόδικος στο Πελινναίο, την εποχή του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.

Σημείο συνάντησης θα είναι στο 29ο χλμ του δρόμου Χίου – Βολισσού, στην διασταύρωση που πάει για Σπαρτούντα, στις 9 το πρωί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων από την έκδοση του «Ανάμιση ντενεκέ», θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο και μετά το πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και το φαγητό θα πληρωθεί ρεφενέ.

Οι ενδιαφερόμενοι   μπορούν για δηλώσεις συμμετοχής να απευθύνονται μέχρι την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στο τηλ. 6977 000744, καθώς και στο [email protected]

Οι εκτός Χίου που προγραμματίζουν σαββατοκύριακο στην Βολισσό, να επικοινωνήσουν εγκαίρως για την εξασφάλιση καταλύματος.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια