Η επιτροπή των ανωνύμων καλεί… κρυφά σε συγκέντρωση στο Αίπος

Πίσω από ανώνυμες και απροσδιόριστες ομάδες ή επιτροπές δήθεν Βρονταδούσων επιχειρεί να κρυφτεί η επιτροπή των ανωνύμων, η αυτοαποκαλούμενη και «παγχιακή επιτροπή αγώνα», προκειμένου να εκμεταλλευθεί την αντίδραση για την κατασκευή της δομής – μαμούθ στο Αίπος και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Ωστόσο, επειδή δεν είναι βέβαιο ότι θα πετύχει η πρόσκλησή της και για να μην χρεωθεί το φιάσκο, αποφεύγει να βγει η ίδια μπροστά και διαδίδει υπογείως και στα κρυφά ότι θα γίνει συγκέντρωση των Βρονταδούσων στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Φεβρουαρίου 2020, στο Φλώρι, στην επίμαχη περιοχή των 625 στρεμμάτων που επιτάχθηκε από την κυβέρνηση.

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου κα Μαρία (Μαριάννα) Πελαντή, με την οποία επικοινώνησε ο astraparis.gr ήταν κατηγορηματική ότι ουδεμία πρόσκληση υπάρχει από το τοπικό συμβούλιο και τόνισε ότι το συμβούλιο ανακοινώνει πάντα επισήμως όλες τις δραστηριότητές του.

Ανακοίνωση δεν υπάρχει, ούτε κάποια ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η διακίνηση της πρόσκλησης γίνεται τηλεφωνικώς ή με προσωπικά μηνύματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη «κινητοποίηση», πάλι με το ίδιο σύστημα, είχε κάνει πρόσφατα η επιτροπή των ανωνύμων στην περιοχή του «15», όταν εκεί είχαν επικεντρωθεί τα σενάρια για την δημιουργία της υπερδομής.

Αυτός είναι ένας τύπος μηνύματος που κυκλοφορεί την αρχική προέλευση του οποίου ουδείς, πλην των «οργανωτών της σύναξης», γνωρίζει.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια