Η ΚΝΕ προσκαλεί τους μαθητές σε συνάντηση νέων καλλιτεχνών

Συνάντηση νέων καλλιτεχνών οργανώνει την προσεχή Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 και ώρα 6.30 το απόγευμα, στον πολυχώρο «Σεβάχ», στο Κάστρο η ΚΝΕ, η οποία και απευθύνει σχετική πρόσκληση σε μαθητές που ασχολούνται με τη μουσική, το σκίτσο, το graffiti, το θέατρο, τη φωτογραφία.

Η συνάντηση οργανώνεται εν όψει του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 5.30 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο της Χίου
Το φεστιβάλ διοργανώνεται στα πλαίσια του πανελλαδικού μαθητικού μαθητικού φεστιβάλ, με σύνθημα τους στίχους του Μπ. Μπρεχτ «Άλλαξε τον κόσμο, το ‘χει ανάγκη».

Στον χώρο του φεστιβάλ θα παιχτεί θεατρικό σκετς και θα λάβουν μέρος μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, ενώ θα προηγηθεί τουρνουά μπάσκετ.
Το τομεακό συμβούλιο Χίου της ΚΝΕ καλεί τους μαθητές να λάβουν μέρος στο μαθητικό φεστιβάλ και όσους ασχολούνται με την καλλιτεχνική δημιουργία να πάρουν μέρος στη συνάντηση νέων καλλιτεχνών της προσεχούς Κυριακής.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6985 655264.