Η Λούνα ξετρύπωσε το χασίς και οι λιμενικοί τα αδασμολόγητα τσιγάρα

 

Έναν 20χρονο Έλληνα συνέλαβαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2019, στελέχη του γραφείου ασφαλείας του λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου με τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Χίου, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 ”Λούνα”, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κατέχει εντός των αποσκευών του, μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους εξήντα εννέα γραμμαρίων.

Από το λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία πρόκειται να αποσταλεί στην Χημική Υπηρεσία Χίου.

Και δυο συλλήψεις για αδασμολόγητα τσιγάρα

Στην σύλληψη ενός 34χρονου και ενός 33χρονου αλλοδαπών για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα, στελέχη του γραφείου ασαλείας του λιμεναρχείου Χίου.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Χίου, οι δύο αλλοδαποί βρέθηκαν να κατέχουν, εντός των αποσκευών τους, ο μεν 34χρονος 330 πακέτα τσιγάρων, ο δε 33χρονος 200 πακέτα τσιγάρων.

Φωτό αρχείου

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια