Η μαστίχα Χίου στα μεγάλα σαλόνια της Γενεύης

Με ένα ντιζαϊνάτο και συνάμα λιτό περίπτερο, δια χειρών ολλανδικών, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου έδωσε κι εφέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά το «παρών» στην μεγαλύτερη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μια από τις μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο έκθεση παραφαρμακευτικών και διατροφικών σκευασμάτων.

Η καρδιά της ανερχόμενης αυτής παγκόσμιας βιομηχανίας επί τρεις ημέρες, από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2016, χτυπούσε στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo της Γενεύης, στην 20ή Vitafoods, όπου περί τους 1000 εκθέτες, παραγωγοί και μεταποιητές, παρουσίαζαν τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα τους.

Η ΕΜΧ και η μαστίχα με πρόσθετο όπλο εφέτος την μονογραφία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) ήταν και πάλι παρούσα στην έκθεση όχι απλά για να καταγράψει την παρουσία της, αλλά – όπως επισημαίνει στον astraparis.gr ο επιστημονικός υπεύθυνος της Ένωσης και επικεφαλής της αποστολής κ. Ηλίας Σμυρνιούδης – για να παρουσιάσει τις εξελίξεις στα προϊόντα της, να ανανεώσει την σχέση με τους παλιούς πελάτες και να κερδίσει νέους. Πρέπει, τονίζει, κάθε φορά που έρχεσαι εδώ να έχεις κάτι νέο να παρουσιάσεις.

Από το περίπτερο της ΕΜΧ πέρασαν εκπρόσωποι μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ, καθώς και τοπικοί διανομείς προϊόντων, ανανεώθηκε η εμπορική σχέση κι έγιναν παρουσιάσεις σε νέους υποψήφιους πελάτες της μαστίχας και των άλλων προϊόντων της Ένωσης.

vitafood 01 mastixa 001 vitafood 02

Σχόλια