Η Νέα Δημοκρατία δεν σέρνεται πίσω από ανώνυμους

Κόβει τον… βήχα με την μία, για την συγκέντρωση της Τετάρτης, 28 Σεπτεμβρίου 2016, για το προσφυγικό ο πρόεδρος της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Πρόδρομος Μανωλάκης, τονίζοντας ότι το όλο περίγραμμα της εκδήλωσης «έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις θέσεις του κόμματός μας για το προσφυγικό, που έχουμε διατυπώσει από τις 3 Ιουνίου 2016».

Απαντώντας σε ερώτηση του astraparis.gr ο κ. Μανωλάκης είναι κατηγορηματικός για τις προτάσεις της «Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα»: «Επί της ουσίας δεν καταθέτει καμιά πρόταση. Λέει όχι σε όλα. Ποιες είναι οι προτάσεις της. Πού τις έχουν καταθέσει;».

Για την ταυτότητα της επιτροπής, για την οποία έχει γίνει πολλή συζήτηση, εκφράζει με την σειρά του την απορία του για το ποιοι την συγκροτούν και για το ποιοι είναι από πίσω. «Εμείς ως κόμμα δεν μπορούμε να συρόμαστε πίσω από ανώνυμους και ούτε να συμμετέχουμε» και διευκρινίζει ότι «όλα τα κεντρικά στελέχη του κόμματος στη Χίο είναι στην συγκεκριμένη γραμμή».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την προοπτική του προσφυγικού – μεταναστευτικού τονίζει ότι «απαιτείται μετριοπάθεια, συζήτηση και σύνθεση απόψεων, για να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί», καταλήγει ο κ. Μανωλάκης.

Σχόλια